Kernwaarden

Onze praktijk heeft een duidelijke missie en visie op hoe de fysiotherapie voor moeten zijn voor iedereen. We hebben duidelijke kernwaarden:

-          Professionaliteit

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven fysiotherapeuten. Kwaliteit is voor ons een prioriteit, wij blijven doorlopend werken aan het verbeteren van onze expertise.

 

-          Persoonsgerichtheid

Elk mens is uniek, elke klacht hoe vergelijkbaar ook is toch weer anders. Bij ons krijgt u een behandeling optimaal afgestemd op u en uw klacht.

 

-          Transparantie

U ontvangt bij ons een duidelijke behandeldiagnose en behandelplan zodat u vanaf het eerste moment weet waar u aan toe bent.  

 

-          Innovatie

Wij werken doorlopend aan het verbeteren van onze expertise, dit geldt voor de nieuwste behandelinzichten als ook voor de nieuwste technologische ontwikkelingen.

 

-          Flexibiliteit

Vaak kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak, daarnaast hebben wij ruime openingstijden en zijn we in de avond geopend.

 

-          Duurzame oplossingen

Klachten ontstaan vaak niet van gisteren op vandaag, de oplossing komt meestal ook niet van vandaag op morgen. Wij werken met u aan een oplossing voor de lange termijn.